Fenerbahçe - Barça: Dura derrota a Turquia (88-74)
Ofert per

Fenerbahçe - Barça: Dura derrota a Turquia (88-74)

Els culers han caigut a Istanbul en un partit on han pedalat fins a posar-se a només tres punts però s'han quedat sense poder obrar la remuntada

El Barça no ha pogut sortir amb el triomf de l'Ulker Sports Arena, temple del Fenerbahçe i ha caigut 88-74, després d'haver completat una molt mala primera meitat. El nom més destacat dels de Grimau ha estat Brizuela amb 18 punts entre el segon i el tercer quart. Tanmateix, no ha pogut ser i el Barça perd el primer dels tres partits que ha de disputar aquesta setmana.

La següent parada serà contra el Panathinaikos (20.15 hores, Movistar+) a l'OAKA Arena. Diumenge, es veurà les cares amb el Joventut de Badalona al Palau Olímpic.

Primera meitat de descontrol

Els turcs han fet valer la condició de ser un dels amfitrions més durs de la competició. Tyler Dorsey ha obert el lluminós, després d'haver aconseguit ell el rebot defensiu que ha produït el contraatac quan encara no havia passat més de mig minut de partit. Dyshawn Pierre, vora un minut després, ha ampliat la distància fins al 5-0. Els de Grimau han tardat a anotar la primera cistella. Tomas Satoransky des de la línia de tirs lliure, al 02:35, ha obert la veda per part dels blaugranes, que han mogut molt bé la pilota, però sense encert.

Segons abans, Nick Calathes s'havia convertit en el màxim recuperador de la història de l'Eurolliga. Un rècord més per a l'exbase del Barça que també és el jugador amb més assistències. Amb el domini del Fenerbahçe s'ha finalitzat el primer quart amb els culers 12 punts per sota (23-11). El segon quart ha mantingut la mateixa dinàmica de l'anterior. Els barcelonins no han tingut sort amb el tir, mentre que els turcs han continuat amb la confiança de dos i de tres. Dario Brizuela, tanmateix, ha estat el far d'esperança amb sis punts a les acaballes de la primera meitat que ha acabat 46-25.

2092445112

S'apropa el Barça

La 'Mamba Basca' ha continuat el seu xou particular amb dues cistelles consecutives a la represa. A la pintura l'han cobert Willy Hernangómez i Oscar Da Silva que ha capturat fins a quatre rebots en aquest període. L'ala-pivot madrileny n'ha aconseguit dos als quals ha sumat quatre punts. El Barça ha anat en ascens, desencaixant el sistema del Fenerbahçe que no ha pogut contrarrestar cap dels atacs. Els blaugranes han assolit un parcial de 16-7 als minuts finals del tercer quart, gràcies a dos triples de Laprovíttola que han deixat el Barça a solament cinc punts dels turcs (62-57) que han rebut el doble de punts dels quals ells han anotat (16-32).

Fins a tres punts per sota s'han col·locat els catalans amb la cistella de Jan Vesely, posant contra les cordes els locals. L'equip d'Istanbul, però, ha trobat en Wilbekin el seu líder. L'estatunidenc ha aprofitat una falta antiesportiva de Kalinic i ha aconseguit ell sol una ratxa de 5-0 que ha posat terra pel mig entre els dos equips. 

El Fenerbahçe sentencia el partit

Arran de l'encert de Wilbekin la resta dels seus companys han emprès la dinàmica de la primera meitat i han provocat tres pèrdues dels jugadors del Barça, que han perdut part de l'encert del tercer quart i han vist com Laprovittola ha estat expulsat del partit per acumular sis faltes. Així doncs, els turcs han tornat a ampliar la distància fins a 14 punts i han sortit victoriosos davant la seva afició.

FITXA TÈCNICA

Fenerbahçe, 88.
Barça, 74.

Fenerbahçe: Tyler Dorsey (4), Nick Calathes (13), Nigel Hayes-Davis (12), Dyshawn Pierre (3), Johnathan Motley (9) -cinc inicial- Scottie Wilbekin (18), Sertac Sanli (2), Georgios Papagiannis (0), Tarik Biberovic (12), Amine Noua (2), Marko Guduric (13), Yam Madar (-).

Barça: Tomas Satoransky (9), Nicolas Laprovittola (11), Nikola Kalinic (5), Jabari Parker (4), Jan Vesely (4) -cinc inicial- Oscar Da Silva (2), Dario Brizuela (18), Ricky Rubio (8), Willy Hernangómez (9), Alex Abrines (4), James Nnaji (0), Rokas Jokubaitis (0).

Parcials: 23-11 / 23-14 (46-25) / descans / 16-32 (62-57) / 26-17 (88-74).

Àrbitres: Matej Boltauzer, Joseph Bissang i Luka Kardum.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut