El Barça, campió de l’ANGT de Belgrad!

El Barça, campió de l’ANGT de Belgrad!

Els blaugranes competiran a la fase final del Next Generation Tournament a Berlín

El Júnior del Barça de bàsquet s’ha proclamat campió del Next Generation Tournament disputat aquest cap de setmana a Belgrad. Els blaugranes s’han imposat  a l’Emporio Armani Milan per 85-104 a la gran final. El conjunt de Carlos Marín ha disputat un torneig perfecte i s’ha classificat per la fase final del ANGT, que es disputarà del 24 al 26 de maig a Berlín, coincidint amb la Final Four de l’Eurolliga.

Ple de victòries

En el primer partit de la competició, els blaugranes es van imposar 90-54 a l’Hapoel de Tel Aviv. En la segona jornada l’equip va vèncer 55-89 al Partizan de Belgrad i, en l’últim partit de la fase de grups, es van imposar 89-83 al Mega MIS Belgrade, obtenint el bitllet per la final contra el Milà.

Gran final

El conjunt de Carlos Marín va fer una molt bona final per emportar-se el títol i obtenir la classificació per a la fase final de maig. El partit va començar amb màxima igualtat. Els italians arribaven al descans per davant al marcador (53-49), però una gran segona meitat, especialment el tercer quart (17-35), va donar la victòria al Barça, imposant el 85-104 final.

Kasparas Jakucionis, MVP

El jugador lituà va ser anomenat millor jugador del torneig després de signar uns números impressionants. A la final va estar a tocar del triple doble amb 24 punts, 11 rebots i 9 assistències. Al torneig, el blaugrana va tenir una mitjana de 17 punts, 7,5 rebots i 6,2 assistències i 29 de valoració per partit.

Sayon Keita va ser l’altre blaugrana en endur-se un reconeixement individual  a l’obtenir el premi a millor rebotador del torneig.

Grimau, un home de club

L’entrenador del primer equip, Roger Grimau, va voler dedicar unes paraules als jugadors i cos tècnic que van fer possible la consecució del torneig: “M’agradaria felicitar a tot l’equip Júnior per l’enorme campionat que han guanyat brillantment”. “Estic orgullós del que estan fent”, va dir en la roda de premsa posterior al Barça – Casademont Zaragoza al Palau Blaugrana (109-68).

Amb aquesta victòria els blaugranes són el segon classificat, després del Real Madrid, per a la fase final de Berlín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut