Berlín passa per Belgrad

Berlín passa per Belgrad

El Barça de bàsquet júnior disputa l’ANGT en busca del billet cap a la final de Berlín

El Júnior del FC Barcelona disputarà aquest cap de setmana el Next Generation Tournement (ANGT) a Belgrad. Del divendres 1, al diumenge 3 de març, els blaugranes disputaran la fase prèvia de la competició, on el campió rebrà el bitllet directe per a la final que es disputarà a Berlín al mes de maig, coincidint amb la final a quatre de l’Eurolliga.

El torneig que es disputa a Belgrad comptarà amb vuit equips dividits en dos grups. L’equip dirigit per Carlos Marín està enquadrat en el grup B on tindran com a rivals el Partizan de Balgrad, l’Hapoel de Tel Aviv i el Mega MIS Belgrade, campió de l’edició de 2022.

En el Grup A s’hi torben el Cvrena Zvezda Belgrade, el Macabi de Tel Aviv, l’Emporio Armani Milan i Next Generation Team Belgrade, format per els millors jugadors d’equips que no participen a la competició.

El torneig consta d’una primera fase de grups, on els primers classificats s’enfrontaran, diumenge 3 de març, en la final. El campió d’aquest ANGT es guanyarà un lloc a la fase final que es disputarà a Berlín entre el 24 i el 26 de maig.

Abans de viatjar a Sèrbia, el júnior blaugrana ha rebut la visita del directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells, que ha desitjat sort a l’equip abans de la 19a participació del club al torneig (la 17a de forma consecutiva).

El Barça començarà la fase de grups divendres a les 15.00 hores davant l’Hapoel de Tel Aviv, el partit i tot el torneig es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Eurolliga.

Calendari del Barça

Jornada 1: 1 de març, 15:00h vs Hapoel Yehuda Tel Aviv

Jornada 2: 2 de març, 11:00h vs Partizan Belgrade

Jornada 3: 2 de març, 19:00h vs Mega MIS Belgrade

Hipotètica Final: Diumenge 3 de març, horari a confirmar

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut