Regala una experiència Barça completa!

Regala aquest nadal un d’aquests magnífics 3 packs que faran viure a l'afortunat/ada una experiència Barça completa, viatjant al passat i gaudint del present del FC Barcelona al Camp Nou Experience (Tour & Museu) i a un dels 3 partits de futbol que t’oferim.

Només hi ha 300 entrades disponibles per a cada pack!

MECÀNICA DE COMPRA:

  • Escull entre pack Bàsic o Premium.
  • Per aconseguir les entrades de futbol: Clica al botó “Compra futbol” i introdueix el codi CNEXMAS en el camp promocional que apareixerà a la part inferior del procés de compra. L’import resultant representa el preu total del pack(Entrades futbol + Camp Nou Experience).

    Código promocional Reis Código promocional Reis

  • Per aconseguir les entrades de Camp Nou Experience: en un màxim de 72 hores, rebràs les entrades de Camp Nou Experience a l'e-mail que has introduït en el procés de compra de les entrades de futbol. Aquestes entrades et permetran venir el dia i l'hora que vulguis sense necessitat de fer cap reserva, simplement imprimeix-les o descarrega-les al teu telèfon mòbil.

 

CONDICIONS D'ÚS:

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida per una entrada per un dels partits Barça - Alavés; Barça - Getafe; Barça - Girona i per una entrada pel Camp Nou Experience fins a exhaurir-ne existències. Promoció aplicable del 13/12/2017 al 07/01/2018 al web del Club (fcbarcelona.cat) mitjançant el codi CNEXMAS.