Local

Així es va cuinar la primera victòria de l’any

Abans del partit a la pista del Port Sagunt, els jugadors del Barça Lassa es van posar els davantals i els barrets de xef en una activitat de grup que iniciava la segona fase de la temporada

El Barça Lassa ha estat prop d’un mes i mig amb molts jugadors repartits per Europa, cadascú amb la seva respectiva selecció i amb objectius diversos. Alguns els han aconseguit, i d’altres han tingut menys sort. Després d’aquest temps, però, tots es van tornar a reunir sota l’escut del Barça, i els objectius tornen a ser comuns. Els últims internacionals es van incorporar el dijous a la dinàmica del grup, i el tècnic Xavi Pascual es va endur l’equip a l’Eliana, una localitat propera a Port Sagunt, on els blaugranes tornaven a la competició. Allà s’hi van entrenar el dijous a la tarda i el divendres al matí, abans d’una activitat sorpresa per fer pinya.

Un cop finalitzat el segon entrenament a l’Eliana, i abans d’afrontar el partit de Lliga Asobal contra el Fertiberia Port Sagunt, als jugadors els va tocar exercir de cuiners per un dia. L’equip es va dividir en tres grups, i cada grup tenia un encàrrec diferent. El primer havia de fer la carn a les barbacoes del recinte on l’equip estava allotjat; el segon havia de cuinar les guarnicions, salses i acompanyaments, mentre que l’últim s’encarregava dels postres.

Amb l’única absència del capità Víctor Tomàs per motius personals, l’equip al complet es va posar a la feina vestits amb davantals del Barça i barrets de xef. Tots hi van contribuir, l’equip va fer pinya i al dia següent va sumar els dos punts a Port Sagunt amb una victòria (29-33) que el manté invicte a la Lliga Asobal. No et perdis les curioses imatges dels cuiners de l’handbol!

Més notícies aquí