Local

Barça - Olympiacos: Obligats a guanyar

El conjunt blaugrana ha de guanyar el segon partit de l'eliminatòria al Palau per no viatjar a Grècia amb un 0-2 en contra a la sèrie

Segona ronda al Palau Blaugrana. Després de caure en el primer partit dels quarts de final de l'Eurolliga, el Barça torna a rebre Olympiacos amb l'objectiu de posar l'empat en l'eliminatòria i viatjar a Grècia amb garanties (21.00 hores, Vamos). Per això, el Palau Blaugrana, malgrat haver perdut el factor pista, haurà de tornar a ser clau per posar les taules a la sèrie, com ho ha sigut durant tota la temporada.

Barça - Olympiakos, segon assalt
El divendres 26 d'abril tens la segona cita per engrandir el factor Palau en aquests quarts de final
VINE AL PALAU!

En el primer partit, el passat dimecres, els homes de Roger Grimau van anar a remolc durant gairebé tot l'enfrontament i van estar a punt de capgirar el resultat en els instants finals, però no va ser possible i els grecs van posar el primer punt de l'eliminatòria. Per la part blaugrana, Jabari Parker i Willy Hernangómez van ser els màxims anotadors amb 13 punts cadascun, acompanyats pels 11 d'Alex Abrines, els 10 de Ricky Rubio i els 9 de Nico Laprovittola.

Els precedents, favorables

Així, el Barça haurà de capgirar aquest 0-1 per poder ser a la Final Four de Berlín i els precedents, almenys, són favorables per als interessos blaugranes. En només dues ocasions, el conjunt blaugrana ha començat el primer partit dels quarts de final perdent a casa, i en les dues vegades, s'ha remuntat per estar entre els millors quatre equips d'Europa.

En la primera ocasió, va ser el curs 2008/09, contra el TAU Ceràmica, l'antic Baskonia, i es va assolir la remuntada en el cinquè partit al Palau Blaugrana. D'igual manera va passar la campanya 2020/21, contra el Zenit St. Petersburg, i malgrat que el temple culer era buit per la pandèmia de la COVID-19, es va obtenir el pas a la Final Four en el cinquè partit després de perdre el primer a casa.

Més notícies aquí