Local

Entregades les tres Supercopes i la Pilota d'Or d'Alexia al Museu

Les Supercopes del primer equip masculí, el Femení, el Futbol Sala i la Pilota d'Or de la capitana culer ja llueixen a les vitrines del Museu

Les tres Supercopes conquerides en les darreres setmanes pel primer equip masculí, el Femení i el Futbol Sala ja es troben a la seva destinació final: les vitrines del Museu del FC Barcelona.

Els títols conquerits a Riad, Mèrida i Alzira ja es troben a disposició dels aficionats culers després que el president Joan Laporta, el vicepresident primer Rafa Yuste, el directiu responsables del Femení, Xavi Puig i el directiu responsable del Futbol Sala, Aureli Mas hagin presenciat aquest acte. A més, també ha comptat amb la presència de Xavi Hernández, Sergio Busquets per part del primer equip masculí, Jonatan Giráldez, Alexia Putellas i Sandra Paños del Femení i Jesús Velasco i Lozano per part del Futbol Sala. 

Compra la teva entrada per al Museu
El Museu del Barça ofereix diferents activitats que et faran viure tota l'experiència culer
NO T'HO PERDIS!

La segona Pilota d'Or d'Alexia

La segona Pilota d'Or d'Alexia també llueix a les vitrines del Museu després que la capitana n'hagi fet entrega aquest dijous. El passat octubre del 2022 la capitana del FC Barcelona va revalidar el trofeu que l’acredita com a la millor jugadora del món. Per primer cop en la història de La Pilota d’Or, una jugadora ha guanyat el guardó dues vegades i, a més a més, de manera consecutiva.

De les quatre edicions en categoria femenina amb què compta aquest reconeixement, la meitat dels trofeus daurats ja llueixen a la vitrina del Femení gràcies a Alexia Putellas. 

 

Més notícies aquí