Local

Lewandowski visita el Museu i la Barça Store de l’Spotify Camp Nou

El nou davanter blaugrana ha fet un recorregut per les instal·lacions de l’Estadi després de la seva presentació i ha tingut l’oportunitat de gaudir de l’experiència del Barça Virtual Dream i visitar el Barça Café

Després de la multitudinària presentació de Robert Lewandowski el jugador polonès ha tingut l’oportunitat de conèixer de més de prop la història del Club i les instal·lacions blaugrana. El nou davanter blaugrana ha pogut visitar el Museu del FC Barcelona i la Barça Store de l’Spotify Camp Nou. A més, Lewandowski també ha pogut gaudir de la nova experiència de realitat virtual Barça Virtual Dream, amb què els usuaris poden interactuar de manera activa amb l’entorn a través d’un avatar que emula els jugadors i jugadores blaugrana.

 

En la seva visita a les instal·lacions el crac polonès ha pogut viure aquesta experiència virtual i  ha visitat el Museu, on ha pogut signar també el llibre de visites i ha pogut conèixer tot tipus de detall sobre la història del Barça. 

Posteriorment, Lewandowski ha visitat la Barça Store de l’Spotify Camp Nou, on ha estampat el seu nom a la primera equipació. Seguidament ha pogut conèixer de primera mà el Barça Café, la proposta d’oci i restauració del Club que s’ubica a la Rambla del Barça. El davanter culer ha pogut preparar un cafè amb l’escut del Barça sobre l’escuma.

 

Més notícies aquí