Local

La pretemporada, en marxa

En total 12 jugadors del primer equip i nou del Barça B han dut a terme les proves PCR i serològiques

El primer ja ha iniciat la pretemporada 2021/22. Aquest dissabte 10 de juliol els de Ronald Koeman han reprès l’activitat a la Ciutat Esportiva i ho han fet amb les proves PCR i serològiques. Cal recordar que aquest diumenge es duran a terme les habituals proves mèdiques i físiques.

Els futbolistes del primer equip presents en aquest primer dia són Ter Stegen, Dest, Piqué, Pjanić, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, S. Roberto, Ansu Fati, Umtiti i Wague. A més, nou jugadors del Barça B també han format part del grup: Ilias, Gavi, Comas, Ramos Mingo, Nico, Arnau Tenas, Álex Collado, Iñaki Peña i Yusuf Demir, que aquest divendres s’ha anunciat la seva arribada al Barça cedit pel Rapid Viena

Tota la pretemporada, a Barça TV+
Mira en exclusiva, a través de Barça TV+, tots els partits de l'equip de Koeman que serviran de preparació per a la temporada 2021/22
Torna el futbol!

El dilluns tindrà lloc el primer entrenament

Una vegada superades les proves mediques el dilluns 12 de juliol l’equip farà el primer entrenament de la pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ter Stegen, O. Dembélé, Coutinho i Ansu Fati s’afegiran a les sessions segons l’evolució de les seves lesions. Els de Ronald Koeman també s’exercitaran el dimarts, dimecres, divendres i dissabte en sessions matinals, mentre que el dijous i el diumenge l’equip tindrà festa. 

Progressivament s’aniran incorporant a la dinàmica del primer equip els futbolistes que han disputat l’Eurocopa i la Copa Amèrica. 

T'agrada?
Doncs no esperis més i fes-te amb la primera equipació del FC Barcelona per al curs 2022/23
COMPRA-LA ARA!

Els primers amistosos

El primer test per al Barça arribarà el dimecres 21 de juliol, contra el Gimnàstic de Tarragona i a l’Estadi Johan Cruyff (19 hores). El dissabte 24 de  juliol serà el Girona el rival dels de Ronald Koeman en el mateix escenari i mateixa hora (19 hores). Curiosament aquests dos conjunts també van ser els rivals del Barça a la pretemporada anterior, la 2020/21.

Aquests dos partits es podran veure en directe arreu del món a través de BarçaTV+ i a través de Barça TV tant a Catalunya, mitjançant la TDT, com a la resta d’Espanya a través de les plataformes televisives de subscripció.

El calendari del Barça
Consulta tots els partits del conjunt blaugrana de la temporada 2023/24
Accedeix-hi!

 

Més notícies aquí