Local

Ansu Fati es fa soci del Barça

Carles Tusquets, president de la Comissió Gestora i Ramon Palou, membre de la Comissió de Transparència, han fet entrega del carnet al jugador blaugrana i als membres de la seva família

Ansu Fati demostra dia a dia que el seu compromís amb el Barça va més enllà del terreny de joc i de l’àmbit professional. El lligam emocional del jugador de Bissau amb el Barça és ferm i ha fet una passa més amb la decisió de fer-se soci del Club, junt amb la seva família. Ansu ha rebut el carnet que l’acredita com a soci blaugrana de mans de Carles Tusquets, president de la Comissió Gestora, i de Ramon Palou, membre de la Gestora com a representant de la Comissió de Control, Ètica i Transparència.

Donat que el jugador està convalescent de la seva recent operació en el genoll, Tusquets i Palou s’han desplaçat al domicili de la família Fati per lliurar els carnets de socis a Ansu, els seus pares Bori i Maria de Lurdes i als seus germans Djenabu, Djucu i Miguel.

Vols la samarreta d'Ansu Fati?
Si t'agrada Ansu Fati, no dubtis en fer-te ara amb la seva nova samarreta
Compra-la ara

Ansu Fati, que va complir 18 anys el passat 31 d’octubre, va arribar al Barça al 2012, amb només 10 anys i ha crescut com a futbolista i com a persona a la Masia. El davanter es va incorporar a l’Aleví A i ha anat passant per les diverses categories inferiors del Club fins arribar al primer equip. Ansu sempre s’ha sentit molt identificat amb el Barça i ha mostrat el seu barcelonisme, a l’igual que la resta de la seva família, que també ha volgut compartir aquest compromís.

Tots els rècords d'Ansu Fati
Des que va debutar amb el primer equip del Barça, el davanter no s'ha cansat de trencar rècords
ELS REPASSEM

 

Més notícies aquí