Local

Messi: "El futbol, com la vida, no tornarà a ser igual"

En una entrevista a 'El País Semanal', l'astre argentí ha valorat l'empremta que deixa el coronavirus al món, i no només a l'esport

Leo Messi parla de nou. En una entrevista a El País Semanal, el 10 del FC Barcelona ha repassat l'impacte del coronavirus. I no només en el futbol, també en la vida.

"El futbol, com la vida en general, penso que no tornarà a ser igual", ha manifestat un rotund Messi.

L’ABC de Leo Messi
Posa't a prova i encerta les 26 preguntes, una per lletra. Quant saps sobre el crac argentí?
JUGA!

Amb la tornada als entrenaments, el futbol sembla que torna a la normalitat. A una nova normalitat que el de Rosario defineix d'aquesta manera: "La tornada als entrenaments, a les competicions i al que abans es feia d'una manera normal, ara s'haurà d'implantar de nou, però de manera progressiva. Serà una situació estranya per a nosaltres, els esportistes, i per a qualsevol que hagi de canviar les seves dinàmiques habituals de treball".

El pensament en veu alta de l'astre argentí ha anat més enllà: "Moltíssima gent ho va passar realment malament, perquè els va afectar aquesta situació d'alguna manera, com va passar amb tots els que van perdre els seus familiars i amics i ni tan sols van poder ni gairebé acomiadar-los. No hi pot haver res pitjor que perdre les persones que més estimes; em crea una frustració enorme i em sembla el més injust".

I com recordarà el millor futbolista del món aquesta pandèmia?: "Amb un sentiment de pena i frustració envers els que van patir més per la pèrdua dels seus éssers estimats. I també amb l'agraïment infinit a totes les persones que van lluitar per combatre el virus des dels centres sanitaris", ha exterioritzat el 10 del Barça.

Més notícies aquí