Local

La primera gran exhibició de Cindric

El central croat, que ha arribat aquest estiu a Barcelona, va signar una actuació estel·lar en la final de la Super Globe contra el Kiel, guiant l’atac blaugrana i marcant 11 gols

La final de la Super Globe 2019 d’aquest dissabte va ser un partit d’handbol vibrant. Un espectacle d’alçada entre dos equips que aspiren a tot a Europa. El THW Kiel i el Barça van oferir un duel apassionant, que es va acabar decantant finalment pel bàndol culer. I, en part, va ser gràcies a l’actuació de Luka Cindric, un dels dos nouvinguts del Barça. El central croat ha arribat aquest estiu a Barcelona, i després de quasi un mes de treball amb els seus nous companys va ser el líder sobre la pista en la victòria per 32-34.

Cindric va agafar les regnes del Barça des de l’inici, i va guiar els atacs de l’equip amb l’ajuda de Pálmarsson i Dika Mem als laterals. Tot i anar per darrere al descans, el Barça no va perdre el nord, i sota la batuta del ‘25’ va saber refer-se i acabar guanyant el partit i el títol. La cinquena Super Globe de la història de la secció, i la tercera de manera consecutiva. Molt van ajudar els 11 gols d’un Luka Cindric que ja demostra de què és capaç sobre la pista.

Més notícies aquí