Local

Copa Amèrica: els debuts donen pas a la segona jornada

La segona jornada de la fase de grups deixa enrere una primera jornada amb un balanç blaugrana favorable

La Copa Amèrica 2019 ja ha deixat enrere els primers partits de cada selecció. El torneig sud-americà que s’està disputant al Brasil ja ha presenciat el debut de quatre dels cinc blaugranes convocats amb els seus combinats. Coutinho, Messi, Luis Suárez i Arturo Vidal ja han sumat una nova participació en aquesta competició. Solament falta que Arthur faci el seu debut a la Copa Amèrica. De fet, la segona jornada pot presenciar la seva primera aparició.

El balanç dels primers partits

Tres victòries i una derrota. Aquest és el recompte dels quatre partits de la primera jornada amb representació barcelonista. Coutinho va contribuir amb dos gols al triomf de ‘La Canarinha’ (3-0) contra Bolívia, Luis Suárez va ser part de la victòria ‘charrúa’ amb una diana (4-0) davant l’Equador i Arturo Vidal va formar part de l’11 titular xilè que va golejar el Japó (0-4). L’única nota negativa la va deixar l’Argentina de Leo Messi en perdre 0-2 davant Colòmbia.

Uns resultats que han permès que tres de les quatre seleccions amb blaugranes liderin els seus respectius grups. La Brasil de Coutinho i Arthur és la primera en solitari amb tres punts. El grup C està coliderat per l’Uruguai de Luis Suárez i per la Xile d’Arturo Vidal, també amb tres unitats. Per la seva part, l’Argentina de Leo Messi ocupa l’última plaça del grup B.  

Pròxims partits dels culers

La jornada dos de la Copa Amèrica arrenca aquest dimarts 18 de juny amb el Bolívia-Perú del grup del Brasil. Un matx que deixarà pas al segon partit de ‘La Canarinha’. Arthur, que ja sembla recuperat del cop que va rebre en l’amistós contra Honduras, i Coutinho voldran certificar el contundent inici de la ‘seleçao’ amb una altra victòria davant Vençuela (19 de juny, 2.30 h).

El dijous 20 (2.30 h) serà el torn per l’Argentina de Leo Messi, que buscarà els tres primers punts davant el Paraguai. El divendres a la 1 de la matinada, l’Uruguai de Luis Suárez s’enfrontarà contra el Japó. I el Xile-Equador (dissabte 22, 1.00h) tancarà la segona jornada de la Copa Amèrica 2019. D’aquesta manera, els blaugranes, peces cabdals de les seves respectives seleccions, ja pensen en el següent pas en aquesta competició sud-americana.  

Tota la informació de la Copa Amèrica 2019
Coneix tots els detalls dels representants blaugranes en aquesta competició que es disputa al Brasil
El Barça a la Copa Amèrica 2019
Més notícies aquí