Luis Suárez, protagonista en la golejada de l'Uruguai

Luis Suárez, protagonista en la golejada de l'Uruguai

El davanter blaugrana participa amb un gol i una assistència en la victòria de la selecció uruguaiana per 4-0 davant l'Equador en l'estrena a la Copa Amèrica

La Selecció d'Uruguai ha començat amb bon peu la Copa Amèrica derrotant per 4-0 l'Equador a Belo Horizonte, a l'estadi de Mineirao. Un partit en el qual el davanter blaugrana, Luis Suárez, n'ha estat el protagonista marcant un gol i donant una assistència. El conjunt dirigit per Óscar Tabárez ha tingut el control del partit en tot moment i ben aviat s'ha avançat al marcador amb un golàs de Lodeiro, que ha estat capaç de driblar tres defensors amb una acció tècnica de molta qualitat, després d'una centrada per banda dreta de Suárez.

Cavani, a la sortida d'un córner, ha marcat un altre golàs per l'Uruguai rematant de xilena i Suárez ha fet el tercer just abans del descans. El '9' blaugrana és un autèntic depredador de l'àrea i ha aprofitat una centrada al segon pal. Dos gols que han deixat el partit vist per sentència i que s'han produït després de l'expulsió de Quintero, determinada després que l'àrbitre consultés el VAR per certificar el cop de colze a Lodeiro.

El partit no ha tingut gaire més història i l'Equador tot i mostrar una millora en el joc ha vist com la selecció uruguaiana ha rematat el duel amb el 4-0 amb un gol en pròpia porta de Mina. L'Uruguai ha sabut dosificar les seves forces al segon temps, sent conscient que la competició només acaba de començar. El següent assalt serà el proper divendres 21 de juny (01.00 hora Barcelona) davant el Japó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut