Local

BM Logroño La Rioja – Barça Lassa: Duel d’alçada abans de la Copa

Els blaugranes visiten la pista del segon màxim golejador de la Lliga, ja com a campions, abans de centrar tota l’atenció en la F8 de la Copa del Rei

Un cop celebrat el novè títol de Lliga consecutiu, el Barça Lassa té la ment posada en el següent repte, la Copa del Rei. Abans, però, buscarà estrenar la condició de campió amb una victòria a la pista del BM Logroño La Rioja, l’actual tercer classificat. En la jornada 24, els blaugranes s’enfronten al segon millor atac de la competició. El Barça ha fet 891 gols fins al moment, mentre que els de La Rioja n’han aconseguit 681.

El partit arriba després de celebrar el títol matemàtic a falta de set jornades per al final –el més matiner de la història- i abans d’afrontar el següent repte del calendari, la Final a Vuit de la Copa del Rei. En la competició que es disputarà a Alacant entre el 5 i el 7 d’abril, a més, els culers podrien enfrontar-se de nou al Logroño en una hipotètica semifinal, en el cas que tots dos equips superin els quarts contra el Puente Genil i el Guadalajara, respectivament.

El Barça Lassa ha completat un últim entrenament aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar a Logroño. Xavi Pascual ha donat descans a Víctor Tomàs, amb un cop al tendó del quàdriceps esquerre, i a Gilberto Duarte. La novetat de la convocatòria és l’extrem del filial Mamadou Diocou.

Després de la sessió, Thiagus Petrus ha atès els mitjans per valorar el duel contra el seu ex equip. El brasiler, que va jugar durant tres temporades al conjunt logronyès, ja ha tornat al Palacio de Deportes de La Rioja com a blaugrana, però no deixa de ser un partit especial.

Les declaracions de Thiagus Petrus abans de viatjar a Logroño:

“El Logroño prepararà alguna cosa especial, canviarà jugades i juguen a casa sense pressió. Sortiran amb tot des de l’inici, i depenent de com estem nosaltres baixaran els braços o seguiran forts”.

“Aquest any han millorat l’atac, tenen jugadors que llencen amb facilitat, i si estem encertats en defensa podrem treure el partit endavant”.

“Nosaltres sempre sortim motivats. Tots dos equips ens estem preparant per a la Copa del Rei de la setmana vinent. A nosaltres ens va molt bé jugar contra el Logroño, un dels millors equips de la Lliga, com a test per a la Copa”.

Més notícies aquí