FC Barcelona Lassa - Reial Madrid: Arriba el Clàssic europeu

FC Barcelona Lassa - Reial Madrid: Arriba el Clàssic europeu

Els blaugranes, amb el dubte de Doellman però amb quatre baixes segures, reben de nou el Madrid quinze dies després del Clàssic a la Lliga

De nou un Clàssic i un altre cop a casa, al Palau Blaugrana (21 h, Esport3 i Movistar+). El Barça Lassa rep el Reial Madrid aquest divendres en la vuitena jornada de l’Eurolliga, en el segon partit dels tres que disputarà aquesta setmana, amb quatre lesionats segurs (Lawal, Ribas, Claver i Navarro) i amb el dubte d’última hora de Justin Doellman. Els blancs, que tenen un balanç de 5-2, han caigut en els dos duels disputats fins ara contra el Barça, tant a la Supercopa com a la Lliga Endesa.

El rival

Arriba de guanyar aquest dimecres el Panathinaikos per 87-84, amb 30 punts de Sergio Llull, un dels jugadors més en forma del conjunt blanc. L’equip que entrena Pablo Lasso compta amb jugadors de primeríssim nivell com Rudy Fernández, Randolph, Ayón, Carroll i Hunter, entre d’altres, els quals poden decidir un partit en qualsevol moment. Els blancs, que anoten 89 punts per partit, tenen un dels millors atacs de la competició i caldrà estar a un gran nivell defensiu. 

El Barça

Va caure a la pista de l’Olympiacos per 59-52 en un matx que no es va decidir fins a l’últim període. Els de Bartzokas, però, tenen una nova oportunitat de sumar la victòria contra un Reial Madrid que va perdre al Palau, en Lliga Endesa, per 85-75 fa dues setmanes. El gran dubte serà Justin Doellman, que podria reaparèixer després de diverses setmanes de baixa després de patir un esquinç al turmell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut