Local

El Barça-Madrid, viscut des de dins

Reviu la victòria contra el conjunt blanc amb imatges inèdites d’abans i després del matx davant d’un públic que va donar suport als d’Ernesto Valverde en tot moment

El Clàssic d’aquest diumenge no va ser un partit qualsevol. I és que els blaugranes van desplegar l’estil Barça per imposar-se 5-1 en un bon joc dels barcelonistes. A més de tractar-se d’un duel entre FC Barcelona i Reial Madrid, els blaugranes van obtenir un triomf que els manté en el liderat. I ho van fer enmig d’una gran festa de futbol que va iniciar-se des de l’arribada dels jugadors a l’Estadi i que va anar augmentant a mesura que els jugadors saltaven a la gespa.

L’afició va vibrar amb el joc dels culers i els cinc gols que van firmar i que van servir per sumar una nit per a la història del Barça. L’alegria no va acabar amb el final del partit. I és que els jugadors van poder celebrar amb els familiars i fills el triomf a la gespa, abans d’atendre els mitjans de comunicació. Un Clàssic per no oblidar que pots reviure en aquest vídeo amb imatges inèdites!

Més notícies aquí