Local

Així es prepara Ter Stegen per al Clàssic

Repassem els entrenaments del porter blaugrana –que es troba en un gran moment de forma– just abans d’enfrontar-se al Reial Madrid diumenge a l’Estadi. No et perdis les grans aturades!

S’apropa el primer Clàssic de la temporada. El FC Barcelona i el Reial Madrid es veuran les cares el diumenge 28 d’octubre (16.15 hores) al Camp Nou en el partit corresponent a la desena jornada del campionat de Lliga. Un duel, per a molts, considerat com el millor del món, ple de grans futbolistes i amb una tradició i una rivalitat històriques.

Els jugadors culers saben la importància que té aquest matx, i continuen posant-se a punt per al Clàssic. Al vídeo següent repassem com es prepara el porter barcelonista, Marc-André ter Stegen, per afrontar aquest partidàs. El porter alemany travessa un gran moment i acumula grans actuacions amb aturades simplement espectaculars, com les del darrer dissabte contra el Sevilla. Descobreix, al vídeo següent, com s’entrena Ter Stegen a la Ciutat Esportiva i les grans aturades que ofereix!

Més notícies aquí