Local

Bon balanç del FC Barcelona sense Leo Messi

Els blaugranes presenten bons números analitzant els registres dels partits oficials des de la temporada 2010/11 en què el '10' culer no ha jugat

Leo Messi és fonamental i veure’l vestit de blaugrana sempre suposa una tranquil·litat per a l’aficionat blaugrana. La classe del crac argentí és inigualable i això el fa ser un crac mundial. Ernesto Valverde no podrà comptar amb el ‘10’ barcelonista les properes tres setmanes a causa d’una fractura al radi del colze dret, amb la qual cosa Messi es podria perdre sis partits. Com li ha anat al Barça sense el crac argentí des de la temporada 2010/11?

El balanç en els partits en què Leo Messi no ha saltat al terreny de joc des de l’esmentada temporada, ja sigui per lesió, sanció o decisió tècnica és positiu per al FC Barcelona pel que fa a resultats. Si ho analitzem per competicions, el crac culer s’ha perdut des d’aquell curs 30 partits de Lliga, 9 de la Lliga de Campions, 22 de la Copa del Rei i 1 del Mundial de Clubs.

D’aquests 61 partits en què Leo Messi no ha pogut vestir la samarreta blaugrana el balanç és el següent: 49 victòries, 6 empats i 6 derrotes. A més, el FC Barcelona ha marcat 189 gols en els 61 partits sense Leo Messi. Així doncs, uns números bastant favorables als interessos blaugranes. Cal recordar que segons les proves realitzades al crac argentí, es podria perdre sis partits entre els quals hi ha el Clàssic de Lliga del Camp Nou.  

Més notícies aquí