Local

Edu Castro i João Rodrigues: “La Copa Continental és una competició que ens agrada moltíssim”

El tècnic blaugrana i el jugador portuguès destaquen l’ambient que es trobaran a Barcelos: “Haurem de donar el millor de nosaltres mateixos”

S’acaba el setembre i arriba una de les cites més esperades d’aquest principi de temporada: la Copa Continental. “És una competició que ens agrada moltíssim”, ha destacat Edu Castro. El Barça Lassa ha entrenat aquest dijous al Palau abans de viatjar aquest divendres al matí cap a la localitat portuguesa de Barcelos: “Juguem contra l’amfitrió i haurem de donar el millor de nosaltres mateixos”.

El Barça Lassa jugarà la semifinal contra el Barcelos el dissabte (22.00 h, hora de Barcelona; Esport3 i CERH-TV) i, en cas de guanyar, disputarà la final el diumenge (18.00, hora de Barcelona) contra el Lleida o el Porto. “Segur que ens pressionaran molt i que ens posaran les coses molt difícils”, ha afirmat Castro, que no podrà comptar amb el lesionat Matias Pascual: “És una baixa important perquè Matias Pascual aporta moltes coses a l’equip”.

João Rodrigues: “El Barça està preparat per jugar en ambients hostils”.

Un dels que coneix a la perfecció l’ambient que es trobarà el Barça Lassa a “la Catedral” de Barcelos és João Rodrigues: “És una ciutat d’hoquei i jugarem amb un pavelló ple i amb molta passió”, ha explicat davant els mitjans de comunicació, desitjant que “tan de bo sempre estiguin plens els pavellons com a Barcelos”.

En l’àmbit esportiu, el portuguès ha destacat que el Barcelos “és un rival molt difícil on els equips grans gairebé sempre empaten o perden allà”. “Haurem d’entrar molt bé en el partit per no ser sorpresos”. “El Barça està preparat per jugar en ambients hostils”, ha conclòs.  

Més notícies aquí