Local

Setmana de tres partits en set dies per al Barça Lassa

Els blaugranes debutaran aquest diumenge al Palau amb la visita del Liberbank Cuenca, viatjaran a Valladolid per jugar el dimecres, i estrenaran la Champions a casa contra el Veszprém el dissabte següent

El Barça Lassa ha arrencat ja tant la Lliga Asobal com la Lliga de Campions, i ara es prepara per a una setmana exigent amb tres partits en només set dies. Els homes de Xavi Pascual afronta un període de set dies en què disputaran dos partits al Palau Blaugrana i un altre lluny de casa. El primer partit d’aquest tram suposarà l’estrena de l’equip a casa, després d’haver disputat set partits a domicili en l’arrencada de la temporada.

La visita del Liberbank Cuenca, aquest diumenge a les 17:00 hores (GOL), serà la primera oportunitat de veure en acció el Barça Lassa 18/19 per a l’afició blaugrana. És el duel de la segona jornada de Lliga, després d’estrenar la competició amb una victòria de rècord a Alcobendas.

Dos dies després d’estrenar-se al Palau, l’equip viatjarà a Valladolid per disputar, el dimecres a les 20:00 hores, la tercera jornada de Lliga al pavelló de Huerta del Rey. Sense temps per descansar, els culers tornaran a Barcelona el dijous al migdia i aniran directament a entrenar per començar a preparar el primer partit de la VELUX EHF Champions League al Palau.

El dissabte 22, a les 18:00 hores, la màxima competició europea tornarà al Palau amb la visita del Veszprém hongarès. Serà el tercer partit que haurà jugat el Barça Lassa en set dies, i serà contra un altre dels equips que busquen estar, al final de temporada, a la Final Four de Colònia.

Consulta aquí el calendari complet de partits del Barça Lassa. Més notícies aquí