Secin Group Alcobendas – Barça Lassa: Victòria contundent en el debut a l’Asobal (24-50)

La contundència en defensa i la solidesa per sortir ràpid al contraatac han estat claus per sumar la primera victòria de la temporada

Gran partit barcelonista en l’estrena dels homes de Xavi Pascual en la Lliga Asobal que s’ha resolt amb un 24-50 davant del Secin Group Alcobendas, equip acabat d'ascendir. El Barça Lassa, que ha dominat el duel en tot moment, s’ha imposat gràcies a la seva solidesa defensiva i a l’efectivitat per sortir ràpid al contraatac. Aleix Gómez i Mortensen han estat els jugadors més destacats amb set gols cadascun.

El 2-1 en el marcador ha estat l’únic moment del partit on els homes de Pascual han anat per darrere en l’electrònic. El tècnic blaugrana ha ajustat la defensa i juntament amb les aturades de Kevin Möller l’equip ha pogut sortir ràpid al contraatac. El Barça Lassa ha reaccionat i al cap de 10 minuts ja guanyava 4-6. Aleix Gómez ha estat el jugador més destacat dels primers 15 minuts, amb quatre dianes.

El Barça Lassa ha sabut mantenir el ritme i l’eficàcia en defensa i en atac. Tot així, sumat a l’efectivitat d’Entrerríos i la de i Casper Mortensen, amb 5 dianes al primer temps, s’arribava al descans amb un marcador d’11-26 i amb 13 dels 16 jugadors convocats havent marcat algun gol.

Rècord golejador blaugrana

La segona part ha estat un tràmit, els culers no han abaixat el ritme i han aconseguit augmentar l’avantatge. El partit ha acabat amb un marcador ampli, 24-50. Amb aquest resultat, el Barça Lassa ha batut el seu propi rècord golejador a domicili per dos gols. I és que la temporada 2015/16 a la pista del Teucro, els blaugranes van guanyar 25-48. El proper partit dels homes de Xavi Pascual serà dimecres en l’estrena a la VELUX EHF Champions League contra el Rhein-Neckar Löwen a les 19.00 hores.