Local

Tornada als entrenaments amb l'objectiu de preparar la visita a Anoeta

L’equip ha tornat a exercitar-se després de quatre dies de descans per començar a preparar el duel contra la Reial Societat

Torna l’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors disponibles del primer equip han realitzat una sessió al Camp Tito Vilanova després de gaudir de quatre dies de descans. A l’entrenament, s’han reincorporat a la dinàmica del grup Ter Stegen, Cillessen, Suárez, Dembélé i Umtiti, després de participar en els compromissos internacionals de les seves respectives seleccions. A més, a la sessió també hi ha participat els jugadors del Barça B Miranda i Riqui Puig, i els jugadors Sergi Samper i Malcom han continuat amb el seu treball de recuperació.

L’equip entrenarà cada dia de la setmana amb l’objectiu de preparar a consciència un duel sempre complicat com és la visita a Anoeta. L’equip va trencar la temporada passada (2-4) la seva malastrugança al camp de la Reial Societat, una circumstància que, de ben segur, voldran repetir els futbolistes dirigits per Ernesto Valverde aquest proper dissabte.

Més notícies aquí