Local

Reial Societat – FC Barcelona: Torna la Lliga amb un escenari renovat

(16.15 hores, beIN LaLiga) Els homes d’Ernesto Valverde seran els encarregats d’inaugurar el nou Anoeta en el matx corresponent a la 4a jornada del campionat de Lliga, després de l’aturada per seleccions

Torna la Lliga. Després de la primera aturada per seleccions de la temporada, torna la competició domèstica a Can Barça. Els culers visitaran Sant Sebastià en el matx corresponent a la 4a jornada del campionat, en el que serà el primer duel al “nou” Anoeta. L’estadi de la Reial Societat ha estat renovat i aquest dissabte tindrà lloc el primer partit després de la reconversió.

Per a aquesta inauguració d’Anoeta, Asier Garitano no podrà comptar amb els lesionats Diego Llorente, Januzaj, Merquelanz, Sandro Ramírez i Willian José. Durant les tres primeres jornades de Lliga –en què el conjunt basc ha disputat els tres partits lluny de Sant Sebastià– el balanç és d’una victòria (1-2 a Vila-real), un empat (2-2 a Leganés) i una derrota (2-1 a Eibar) amb un total de quatre punts.

Pel que fa als homes d’Ernesto Valverde, viatgen a Anoeta sabedors que la mala ratxa de resultats a la Lliga a Donostia es va trencar el curs passat amb una gran remuntada blaugrana (2-4). Tot i així, espera un escenari sempre complicat, amb un equip amb molta qualitat i una afició bolcada en el primer partit de la temporada a casa. Per a aquest matx, el tècnic culer no podrà comptar amb els lesionats Malcom, Denis i Samper, i a més, han quedat fora de la llista de 18 convocats per decisió tècnica Arthur i Aleñá.

Cal recordar que els barcelonistes arriben a aquest duel com a líders de Primera Divisió amb 9 punts, els mateixos que el Reial Madrid. Els blaugranes sumen tres victòries en tres partits, amb un registres golejadors espectaculars: 12 gols a favor i dos en contra. Sens dubte, un gran inici lliguer que intentaran seguir amb la mateixa dinàmica guanyant a Anoeta, on espera un duel trepidant entre dos grans equips i amb un estadi que estarà d’estrena. Un matx que serà el primer de set enfrontaments en 23 dies, una autèntica marató de partits per al FC Barcelona. 

Més notícies aquí