Local

Primera sessió de la setmana amb la vista posada en el Valladolid

Els blaugranes, després de dos dies de descans, s'han exercitat aquest dimarts per començar a preparar el primer duel de la Lliga 2018/19 com a visitants

Amb la ment posada al primer partit a domicili. Després d’iniciar la carrera per la Lliga 2018/19 al Camp Nou contra l’Alabès amb una victòria (3-0), els homes d’Ernesto Valverde jugaran la segona jornada lliguera al José Zorrilla. El rival serà el Valladolid (dissabte, 22.15 hores), que ha tornat a Primera Divisió. Així, doncs, aquest dimarts 21 d’agost, després de dos dies de descans, els blaugranes han començat a treballar aquest matx a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

La plantilla del FC Barcelona s’ha exercitat al camp 7. Ernesto Valverde ha comptat amb tots els disponibles del primer equip. També s’han exercitat Riqui Puig i Miranda del Barça B. D’aquesta manera, es dóna el tret de sortida a una setmana d’entrenaments amb la vista posada en el Valladolid, el pròxim rival en la competició regular.