Local

Majoria de partits a domicili en l’agenda esportiva del FC Barcelona

L’equip de bàsquet es juga la Supercopa Endesa a Vitòria, el d’handbol inaugura la Lliga de Campions a Polònia i el Femení A torna a la competició

Comença un nou cap de setmana per als equips del FC Barcelona. Alguns defensen liderats, altres tornen a la competició i altres enceten campionats. La majoria dels equips competiran entre el dissabte i el diumenge a domicili, començant pel primer equip de futbol, que es desplaça a Gijón per enfrontar-se amb l’Sporting d’Abelardo Fernández. A les seccions, l’equip de bàsquet disputa a Vitòria la Supercopa Endesa, mentre que el d’handbol viatja a Polònia per inaugurar la Lliga de Campions contra el Wisla Plock. Per altra banda, l’hoquei patins comença la defensa de l’OK Lliga a la pista del Moritz Vendrell. El futbol sala, en canvi, disputa divendres un amistós a porta tancada contra el Llevant.

Al futbol, el Femení A, l’únic equip que juga a casa, torna a la competició després de l’aturada per partits de seleccions, mentre que el Barça B –a Mallorca- i el Juvenil A –a Sant Andreu- defensen els seus respectius liderats a la Segona Divisió B i a la Divisió d’Honor juvenil.

Aquesta és l’agenda detallada del cap de setmana per als equips professionals del FC Barcelona:

Divendres 23

21.30 hores: Reial Madrid – FCB Lassa (bàsquet): El conjunt de Bartzokas estrena la temporada oficial amb un Clàssic a les semifinals de la Supercopa Endesa. En directe per Movistar +.

Dissabte 24

13.00 hores: Moritz Vendrell – FCB Lassa (hoquei patins). Els homes de Ricard Muñoz buscaran inaugurar l’OK Lliga amb victòria després de la desfeta a la Supercopa d’Espanya. En directe per La Xarxa i Movistar +.

16.15 hores: Sporting de Gijón – FC Barcelona. Els de Luis Enrique viatgen a Astúries per enfrontar-se amb l’equip dirigit per Abelardo i recuperar el camí de la victòria. En directe per BeIN LaLiga.

18.15 hores: Sant Andreu – Juvenil A. Els nois de Gabri Garcia visiten el Narcís Sala per defensar el liderat en solitari de la Divisió d’Honor.

19.00 hores: * En cas de victòria a les semifinals, el Barça Lassa de bàsquet disputaria la final de la Supercopa Endesa contra el guanyador del duel entre el Laboral Kutxa i l'Herbalife Gran Canaria.

Diumenge 25

12.00 hores: Mallorca B – Barça B. El líder de la Segona Divisió B busca mantenir el bon estat de forma per defensar la posició de privilegi. En directe per BarçaTV i streaming a fcbarcelona.cat.

16.00 hores: FCB Femení – Reial Societat. L’equip de Xavi Llorens torna a la competició després de l’aturada per partits internacionals rebent un dels equips més incòmodes de la Lliga. En directe per GOL.

18.00 hores: Wisla Plock – FCB Lassa (handbol). La Lliga de Campions dóna el tret de sortida amb la visita al conjunt polonès. En directe per Esport 3.

Més notícies aquí