Local

Atlètic de Madrid-FC Barcelona: Oportunitat en una cita gran

(16.15 hores, beIN LaLiga) Els blaugranes busquen un triomf vital en el seu últim partit de Lliga al Vicente Calderón per intentar situar-se líders provisionals

Cita de les grans al Vicente Calderón, estadi del qual els blaugranes s’acomiadaran en partit de Lliga després que l’Atlètic de Madrid canviï d’escenari a partir de la temporada vinent. Tot i això, aquesta no serà l’última vegada que el Barça trepitgi la gespa d’aquest estadi, ja que hi tornarà una vegada més a final de temporada per intentar aixecar el tercer títol de la Copa del Rei de manera consecutiva davant l’Alabès. El duel d’aquest diumenge, però, serà davant el conjunt matalasser, i es repetirà el de fa tres setmanes en el mateix escenari en l’anada de les semifinals de la Copa del Rei, on el Barça es va imposar per 1-2, resultat que li va servir a la tornada per classificar-se per a la final.

El matx d’aquest diumenge serà un altre cop d’alt voltatge. Els partits davant l’Atlètic de Madrid són sinònims d’electricitat, intensitat, emoció i espectacle. Així ho avalen els precedents que ens han deixat grans duels en la història d’aquests dos equips. Victòries èpiques, remuntades espectaculars, gols de bandera i jugades vibrants. Des de Romário a Stóitxkov, passant per Rivaldo, Ronaldinho i evidentment, Leo Messi. El partit d’aquest diumenge comptarà amb el trident, que ha marcat un total de 16 gols a l’Atlètic de Madrid en 11 partits des que estan junts a l’equip. El Barça vol aprofitar l’ensopegada del Reial Madrid davant el València en el seu partit ajornat i situar-se líder provisional. Una victòria que posaria pressió des del capdamunt de la classificació al conjunt blanc, que juga aquest vespre a l’Estadi de la Ceràmica davant el Vila-real.

L’equip és conscient que el duel no serà gens fàcil. I és que el Vicente Calderón sempre presenta complicacions. “El partit serà diferent del que va succeir en els recents de Copa contra ells, i serà d’especial importància per a tots dos equips”. Són paraules de Luis Enrique que per a aquest duel no podrà comptar amb els lesionats Arda Turan, Mascherano i Aleix Vidal –de llarga durada– ni amb el descartat Jordi Masip.

L’Atlètic de Madrid, per la seva banda, arriba al duel eufòric després d’haver guanyat 2-4 en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Tot i això, Simeone ha destacat que el partit “serà complicat” davant un Barça que “continua sent el millor equip del món”. El tècnic argentí no podrà comptar per a aquest partit amb Cerci, Moreira, Augusto Fernández, Tiago i Juanfran. A les 16.15 hores rodarà la pilota al Vicente Calderón. Tres punts d’or esperen el Barça en una cita gran.

Més notícies aquí