Local

Bartzokas: “Serà un partit dur i complicat”

El tècnic blaugrana i l’aler grec Perperoglou coincideixen en què tot i jugar ahir, tornar de viatge avui i jugar demà “l’equip està preparat”

Després de caure matemàticament eliminats contra el Reial Madrid en el Clàssic d’Eurolliga, el Barça Lassa ha tornat cap a casa per preparar-se pel proper rival. Els homes de Georgios Bartzokas s’enfrontaran divendres a les 21h al Palau davant l’Estrella Roja. El tècnic grec ha volgut destacar que: “L’estrella Roja és un rival dur i complicat”, però ha deixat clar que “l’objectiu actual de l’equip és jugar bé”. També ha volgut referir-se a l’estat físic dels jugadors i ha assegurat que: “Ahir vam gastar molta energia. A més, avui hem viatjat cap a casa i encara ens queden per jugar el partit de demà i el de diumenge contra el Morabanc Andorra”.

Tot i que l’equip només té 48 hores per recuperar-se de l’últim duel, l’entrenador blaugrana ha volgut deixar clar que: “Cada partit amb el que ens enfrontem és difícil”. Tot i així, Bartzokas ha afirmat que: “Cada partit t’alliçona i l’has d’analitzar per poder continuar endavant”.

 

Perperoglou:

  • “El nostre únic objectiu ara mateix és seguir concentrats pel proper partit. Ens queden encara alguns partits d’Eurolliga, però a l’abril en tindrem menys i això ens permetrà treballar tots plegats i que nosaltres estiguem més preparats”.
  • “Hem de treballar dur fins al final”.
  • “Tots els partits són importants per nosaltres, especialment quan juguem a casa i ara hem de fer front al de demà. Haurem de fer el millor per guanyar i obtenir el millor de nosaltres com equip”.
  • “Tot i que vam jugar ahir, avui hem tornat de viatge i demà juguem, com que és l’última setmana que tenim un doble partit, però jo crec que estem preparats”. 
Més notícies aquí