Local

Quatre culers en el triomf de la selecció espanyola

Els de Lopetegui han vençut 1-2 a Macedònia en el partit classificatori pel Mundial de 2018. Un matx on Piqué, Jordi Alba, Iniesta i Sergio Busquets han estat titulars

La selecció espanyola ha guanyat el seu partit classificatori pel Mundial de Rússia del 2018 i es manté líder del seu grup. Els de Julen Lopetegui han superat a Macedònia (1-2) en un matx on quatre blaugranes han estat titulars i han disputat els 90 minuts: Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta –tot i que el manxec ha estat substituït al temps afegit per Saúl, enduent-se l’ovació de l’estadi macedoni–.

El combinat espanyol s’ha avançat ràpidament al marcador. Una gran passada interior d’Iniesta per Jordi Alba, ha permès al lateral culer assistir a David Silva per anotar el primer gol de la nit (minut 15). Els de Lopetegui han augmentat la diferència al marcador 12 minuts després, i Diego Costa, assistit per Isco, ha situat el 0-2 al marcador.

Macedònia ha retallat distàncies a la segona meitat mitjançant Ristovski (minut 66) i el marcador ja no s’ha tornat a moure. Finalment, triomf per 1-2 d’Espanya, que continua liderant el grup G de la fase classificatòria pel proper mundial, amb un total de 16 punts en sis partits, igual que Itàlia. 

Més notícies aquí