Local

Ernesto Valverde: “Ha estat un partit dur i ens ha costat molt”

El tècnic blaugrana ha destacat la capacitat de l’equip per sobreposar-se a un rival que s’ha avançat en el marcador

El tècnic del FC Barcelona Ernesto Valverde ha destacat, en la roda de premsa posterior al Getafe-Barça (1-2), la capacitat de reacció dels blaugranes: “Ha estat un partit dur i ens ha costat molt, amb un rival que ens pressionava i no ens deixava maniobrar”. “La gespa tampoc ha ajudat, perquè estava seca i la pilota no corria gaire, però hem pogut capgirar el resultat i això demostra el nostre poder de reacció en un camp complicat”, ha afegit el tècnic barcelonista.

L’entrenador blaugrana s’ha referit precisament a les dificultats presentades pel Getafe en el duel d’aquest dissabte: “El rival ens estava pressionant bé i ens estava generant perill de manera constant. El Getafe es tancava bé i ens tiraven la pressió molt a prop de l’àrea i no érem capaços de superar-la”.

Preguntat pels jugadors a qui ha fet entrar en el partit d’aquest dissabte al Coliseum Alfonso Pérez i que han estat claus per capgirar el resultat, Valverde ha reiterat la importància de tots els jugadors de la plantilla: “La plantilla és àmplia i la Lliga acaba de començar, tots els jugadors es mereixen jugar”. Ernesto Valverde també s’ha referit a Dembélé, que s’ha hagut de retirar del terreny de joc en el minut 28: “És aviat per fer valoracions de la lesió, però és una llàstima, perquè estava entrant en la dinàmica de l’equip. Esperem que no sigui res”.

Més notícies aquí