Local

Primer contacte amb el Georgios Karaiskakis

El primer equip blaugrana s’ha entrenat sobre la gespa de l’estadi grec en el qual es disputarà el duel d’aquest dimarts, corresponent a la jornada 4 de la fase de grups de la Lliga de Campions

El FC Barcelona ja ha trepitjat aquest dilluns al vespre l’escenari del duel entre l’Olympiacos i els homes d’Ernesto Valverde aquest dimarts (20.45 hores). Un duel corresponent a la jornada 4 de la fase de grups de la Lliga de Campions i que podria servir als blaugranes per obtenir el bitllet per als vuitens de final. El Georgios Karaiskakis ha acollit l’entrenament del primer equip previ a l’enfrontament amb l’Olympiacos.

La sessió, que ha comptat amb els 20 homes que han viatjat a terres gregues –els disponibles del primer equip i Adrià Ortolá i Carles Aleñá del Barça B- ha servit per preparar els darrers detalls. Abans de la sessió, Paulinho ha estat pare i els jugadors han felicitat al brasiler a l’inici de l’entrenament. Una sessió que s’ha celebrat després de la roda de premsa de Valverde i Deulofeu i en què s’ha pogut veure a Mascherano exercitant-se amb la resta del grup tot i no disposar de l’alta mèdica.

Més notícies aquí