Local

Coutinho, un debut il·lusionant

El crac brasiler va disputar els seus primers minuts com a jugador blaugrana en el triomf davant l’Espanyol. A continuació, repassem com va ser el dia del brasiler a l’Estadi!

Philippe Coutinho ja il·lusiona a l’afició del Camp Nou. El crac brasiler va disputar els seus primers minuts com a jugador blaugrana en el triomf del FC Barcelona davant l’Espanyol (2-0), en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa. El ‘14’ blaugrana va entrar als 68 minuts de joc substituint Andrés Iniesta, i en els poc més de 22 minuts que va estar sobre la gespa, va demostrar a l’Estadi la immensa qualitat que té.  

Al vídeo següent, repassem com va ser l’arribada de Coutinho al Camp Nou, com va celebrar els gols a la banqueta i també el seu primer escalfament a la banda de l’estadi culer. A més, gaudeix també amb les millors accions del crac brasiler sobre la gespa, amb grans controls, arrencades, associacions, assistències i més detalls. Un recull de genialitats tècniques que va deixar el nou crac blaugrana en el seu debut amb el FC Barcelona. No t’ho perdis! 

Més notícies aquí