Local

La convocatòria per al partit contra el Girona

Descobreix els 18 convocats per Ernesto Valverde per al duel contra l’equip de Pablo Machín

Torna la Lliga a Can Barça després del partit de vuitens de la Lliga de Campions, que es va saldar amb un empat (1-1) davant el Chelsea a Stamford Bridge. L’equip ha realitzat el darrer entrenament previ al duel històric contra el Girona (20.45 hores, Movistar Partidazo), i el tècnic basc ha facilitat la convocatòria per a un matx en què l’equip pot encadenar 32 jornades consecutives sense perdre en competició domèstica.

Així doncs, els 18 convocats per al partit són: Ter Stegen, N.Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembelé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S.Roberto, Aleix Vidal, Umtiti i Vermaelen.

Última sessió abans del matx

L’equip s’ha exercitat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, al Camp Tito Vilanova. Sobre la gespa, Valverde i els seus ajudants han ultimat els detalls de cara al partit, en una sessió en què han participat tots els jugadors del primer equip disponibles a més d’Ezkieta, del Barça B. A l’inici de la sessió, Sergi Roberto ha rebut la felicitació dels seus companys per la seva renovació amb el Club, que el mantindrà al FC Barcelona fins a l’any 2022.

Més notícies aquí