Local

Així ha estat el viatge a València

L’expedició blaugrana s’ha desplaçat aquest dijous cap a terres valencianes per a la disputa del matx a Mestalla (21.30 h) corresponent al partit de tornada de les semifinals de Copa

Els homes d’Ernesto Valverde ja descansen a València. L’expedició del FC Barcelona ha viatjat aquest dijous cap a terres valencianes per enfrontar-se al València a Mestalla (21.30 h), en el matx corresponent al partit de tornada de les semifinals de Copa. Els culers intentaran fer valdre el bon resultat aconseguit a l’anada, on van vèncer per 1-0 al Camp Nou, per intentar assolir la que seria la cinquena final de Copa del Rei consecutiva.

L’expedició blaugrana ha sortit de l’aeroport del Prat a les 10.45 h i ha aterrat a terres valencianes a les 11.30 h, en el que ha estat el primer desplaçament de Coutinho i Yerry Mina amb el primer equip. Una expedició encapçalada pels 18 jugadors convocats per Ernesto Valverde, a més dels membres de la Junta Directiva Oriol Tomàs i Xavier Vilajoana, a més del responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip, Guillermo Amor. Els culers descansaran a l’hotel fins a l’hora del partit, on intentaran assolir la que seria la 40a final de Copa en la història del Club.

Més notícies aquí