La convocatòria per visitar Mestalla

La convocatòria per visitar Mestalla

El tècnic blaugrana s’emporta 18 jugadors a València per afrontar la tornada de les semifinals de Copa del Rei, on els culers intentaran certificar l'accés a la 5a final consecutiva

Després de l’empat davant l’Espanyol a l’RCDE Stadium a la 22a jornada de Lliga, ara és el torn d’afrontar el compromís de Copa. El FC Barcelona visita Mestalla en el partit de tornada de les semifinals per enfrontar-se al València (dijous, 21.30 hores) per intentar certificar l’accés a la que seria la cinquena final copera consecutiva.

Els barcelonistes porten un bon resultat del partit d’anada, on van vèncer els valencians per 1-0 al Camp Nou, i ara toca acabar de rematar la feina a València. Per a aquest partit Ernesto Valverde no podrà comptar amb els lesionats Ousmane Dembélé i Thomas Vermaelen. A més, queden fora per decisió tècnica Denis i Digne. Així doncs, els 18 jugadors que formen la convocatòria són: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Yerry Mina.

Darrer entrenament abans de viatjar a València

Abans de saber la convocatòria per al duel de Copa, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la darrera sessió abans d’afrontar el partit contra el València. Una sessió preparatòria on els culers han estrenat nova equipació d’entrenament, i on també hi han estat els jugadors del Barça B Jokin Ezkieta i Carles Aleñá. L’expedició blaugrana viatjarà dijous al matí (10.35 h) cap a València buscant el bitllet que els durà a una nova final de Copa.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut