Local

El resum del triomf contra l’Atlètic

Gaudeix amb el gol de Leo Messi i amb les accions més destacades del partit entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid, en què els culers s’han endut els tres punts en vèncer 1-0

El líder no s’atura. El FC Barcelona s’emporta tres valuosos punts davant l’Atlètic de Madrid (1-0) gràcies a un gran gol de Leo Messi de falta directa. Una diana que significa la número 100 del conjunt blaugrana i la número 600 del crac argentí com a professional.

Als primers compassos de l’enfrontament els blaugranes han tingut el domini de la pilota, i les aproximacions han estat culers. El gol era qüestió de minuts, i ha arribat al 26 de la primera meitat en una nova genialitat de Leo Messi de falta directa, la tercera consecutiva i la sisena de la temporada.

A la segona meitat l’Atlètic de Madrid s’ha aproximat més a la porteria de Ter Stegen, però sense fortuna de cara a gol. Els barcelonistes han tingut diverses ocasions per ampliar el marcador, però entre la defensa barcelonista i Oblak han evitat una diferència més àmplia. No et perdis el resum amb les accions més destacades del matx!

Més notícies aquí