Local

Les remuntades contra el Montpeller al Palau Blaugrana

En dues ocasions el Barça Lassa ha capgirat eliminatòries de vuitens de final de Champions al Palau contra el conjunt francès, i aquest dissabte buscarà repetir la història

Aquest dissabte, a les 18:30 hores, el Barça Lassa té de nou el repte de remuntar un resultat advers a la VELUX EHF Champions League. El conjunt de Xavi Pascual ha de capgirar els tres gols de desavantatge amb els que va sortir del René-Bougnol de Montpellier (28-25), i la història dóna motius per a l’optimisme. A banda de que el Palau Blaugrana és sempre un factor clau per a les grans gestes, amb nits màgiques per al record, els precedents contra l’equip francès són favorables al conjunt blaugrana.

El Barça Lassa i el HB Montpellier han creuat els seus camins diverses vegades, però en destaquen dues en què van coincidir també als vuitens de final, com ara. La primera va ser el curs 2006/07 i, curiosament, el resultat de l’anada va ser idèntic al que es va donar el passat diumenge al Palais des Sports René-Bougnol: 28-25. En aquella ocasió, el Barça va donar la volta a l’eliminatòria al Palau en guanyar la tornada per 29-23.

Més àmplia va ser la remuntada cinc temporades després, la 2011/12. En aquella ocasió, el Montpeller va guanyar l’anada per 30-28, i al Palau el triomf culer va ser incontestable: 36-20. Alguns protagonistes d’aquell partit, com Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos o Cedric Sorhaindo, tornaran a ser a la pista per buscar donar la volta al resultat per seguir endavant i accedir als quarts de final.

Una remuntada contra el Montpeller tancaria una setmana perfecta, després de la consecució del títol de Lliga Asobal aquest dimecres a Cuenca, que donaria pas a l’aturada per compromisos de seleccions. Abans, però, caldrà superar el líder de la Lliga francesa, que en l’últim partit domèstic va perdre per 22-23 contra l’Aix.

Més notícies aquí