Local

Els 10 gols de Messi al Camp Nou contra el Madrid

El crac argentí ha anotat un total de 25 gols contra el conjunt blanc, i al vídeo següent repassem tots els que ha marcat als clàssics disputats a l’estadi barcelonista

Leo Messi és un especialista a aparèixer en les grans cites. El crac argentí és el màxim golejador de la història dels Clàssics, i a més, el Reial Madrid és una de les seves víctimes preferides. Messi ha anotat 25 gols en un total de 37 partits contra els blancs (17 a la Lliga, sis a la Supercopa d’Espanya i  dos a la Champions), 15 dels quals han estat al Santiago Bernabéu i 10 al Camp Nou.

L'astre blaugrana acumula 32 gols a la Lliga aquesta temporada (43 en totes les competicions) i actualment és líder en la classificació de la Bota d'Or europea. Messi supera en un gol a Mohamed Salah (31 gols), seguit de Ciro Immobile (29) i Lewandowski (28), a falta de quatre jornades per finalitzar la Lliga.  

Al vídeo següent, repassem les 10 dianes del ‘10’ blaugrana a l’estadi barcelonista. Una desena de gols que es reparteixen en sis a la Lliga i quatre a la Supercopa d’Espanya, marcats de diverses maneres: gols de falta, de penal, amb l’esquerra, amb la dreta..., fins i tot un hat-trick. Gaudeix, amb el vídeo següent, de totes les dianes del crac argentí als Clàssics a Barcelona! Quin és el teu preferit?

Més notícies aquí