Local

Cap a Manzanares amb la moral ben alta!

El Barça prepara el partit amb els set disponibles del primer equip i Touré (dg, 17h, Esport3 i FEF TV)

Després de guanyar la Copa i el derbi de la setmana passada, el primer equip de futbol sala viatjarà demà diumenge a Manzanares amb l’autoestima alta. I amb un extra de motivació, doncs just abans de la sessió d'aquest dissabte l’equip ha participat en a celebració de la consecució de lliga de l’Aleví, el primer equip del formatiu que es proclama campió aquesta temporada després de superar per 10-3 a l’Eixample.

ElPozo posa pressió

Després de la victòria de ElPozo a Jaén per un ajustat 2-3, el Barça ara mateix és líder amb dos punts d’avantatge sobre els murcians i sis sobre els andalusos, amb un partit menys i a falta de només cinc jornades pel final. 

Velasco compta per a Manzanares amb set disponibles del primer equip: els porters Dídac i Miquel Feixas; Antonio; André Coelho; Erick; Catela; i Matheus; i també amb el francès Touré, que ja és un més tot i tenir fitxa del filial. En total són vuit jugadors, i la convocatòria s’acabarà de definir amb quatre o cinc futbolistes més del filial després del partit que juguen aquest dissabte a les 17h a casa contra l’UMA Antequera. L'equip espera els reforços i no vitaja fins demà mateix cap a Manzanares.

Antonio elogia el rival

El Manzanares torna a estar en dinàmica ascendent i lluita per entrar al play-off en una pols frec a frec amb Industrias i Valdepeñas. “Ja ens van guanyar al Palau i estem advertits del que són capaços”, avisa Antonio, que del rival en destaca que “tenen grans individualitats com Cortés i Juan Emilio i també compten amb un entrenador de primer nivell com Juanlu Alonso que els fa jugar com un equip, serà molt difícil”, reconeix Antonio.

 

Més notícies aquí