Local

Quarta final de Copa en els últims cinc anys

Les blaugranes han arribat a una nova final de la Copa de la Reina i ja ho han assolit en 9 de les últimes 13 temporades

A la final de la Copa de la Reina! Després de derrotar l'Athletic Club a les semifinals, el FC Barcelona ha avançat a la seva 12a final de la competició del KO i s'enfrontarà a la Reial Societat per aixecar la desena. És la quarta final en els últims cinc anys i la novena en les últimes 13 temporades. L'historial és pràcticament immillorable: nou guanyades i només dues perdudes en aquesta etapa. Dels últims anys, les blaugranes no han pogut arribar al partit del títol a les campanyes 2011/12, 2014/15, 2018/19 i 2022/2023.

No et perdis els propers partits del Barça femení!
Viu el Barça de Futbol Femení en directe.
Compra entrades

L'última edició de la Copa de la Reina té un sabor molt amarg per al Barça. Les culers van quedar eliminades per alineació indeguda i ara, una temporada després, tindran l'oportunitat d'esborrar de la memòria aquest mal tràngol i aixecar un nou títol. Seria el segon del curs, després de la Supercopa d'Espanya.

El balanç golejador del FC Barcelona a les finals de la competició del KO és sensacional. En les 11 finals fins ara disputades, les barcelonines han pogut celebrar 28 gols a favor i només n'han rebut 12 en contra. El palmarès de màximes golejadores l'encapçala Alexia Putellas, amb set dianes, Jenni Hermoso amb cinc i Aitana Bonmatí i Vicky Losada amb dos gols cadascuna.

 

Més notícies aquí