Local

Debut oficial d'Héctor Fort amb el primer equip

A més, fins i tot Marc Guiu s'ha estrenat a la Champions marcant un bon gol de cap

El Barça es plantava a Anvers, per a la disputa de la sisena i última jornada de la Champions League, amb el bitllet assegurat per als vuitens de final de la Champions League, i la primera posició del grup virtualment segellada, cosa que ha provocat que Xavi Hernández pogués repartir els minuts i, per consegüent, repartir alegries entre alguns dels joves convocats a Bèlgica.

Tant és així que Héctor Fort, juvenil de segon any que està en dinàmica de Barça Atlètic, ha fet el seu debut oficial amb el primer equip sortint de titular. El lateral dret ha disputat 60 minuts, fins que João Cancelo ha ocupat el seu lloc al camp.

Héctor Fort: culer des del 2013

Héctor Fort va arribar al Barça la temporada 2013/14 procedent de la PB Anguera al Prebenjamí. Ha passat per totes les categories inferiors del Club i enguany ha disputat un total de 10 partits i ha marcat un gol amb el Barça Atlètic. Amb el Juvenil A ha disputat un partit de Lliga a la Divisió d’Honor i ha marcat un gol. També ha disputat un partit a la UEFA Youth League i va ser una peça imprescindible per a Espanya al Mundial Sub-17.

Marc Guiu: debut amb gol a Europa

L'altre protagonista de la nit a Anvers ha estat Marc Guiu, company de generació d'Héctor Fort. El davanter, que va tenir un debut extraordinari contra l'Athletic Club a la Lliga, també ha repetit estrena amb gol a la Champions League. Al camp des del minut 72, quan ha entrat per Robert Lewandowski, ha pogut anotar al minut 90 el 2-2 que semblava definitiu, però que malauradament no ho ha estat.

Més notícies aquí