Local

El pronòstic dels fans de cara al Mundial

Quin culer arribarà més lluny? Qui marcarà més gols? Aquests són els resultats de la porra en clau blaugrana per a la Copa del Món!

Aquest diumenge ha donat inici el Mundial de Qatar 2022 i amb ell, fins a 17 jugadors culers buscaran la glòria. En els darrers dies, hem preguntat als aficionats i aficionades culers la 'porra' del Mundial en clau blaugrana, amb diverses preguntes sobre els protagonistes barcelonistes. A continuació, repassem els resultats més destacats!

Segons els fans, les seleccions amb representació blaugrana amb més possibilitats de guanyar el Mundial són Brasil i Espanya, amb un 38% d'opcions per a cadascuna. A més, entre els vuit jugadors del Barça de la selecció espanyola, l'afició creu, amb gairebé un 70% dels vots, que qui més minuts jugarà serà Pedri, seguit de Sergio Busquets i Gavi.

També relacionat amb el combinat de Luis Enrique, en el matx que s'enfrontarà a l'Alemanya de Ter Stegen (primer duel entre culers del Mundial), segons l'afició blaugrana, guanyarà Espanya. Quant a Països Baixos, els aficionats culers creuen que Frenkie de Jong serà escollit més vegades que Memphis com el millor jugador del partit segons la FIFA.

Pel que fa a golejadors, els blaugrana creuen que Lewandowski serà el culer que més gols marcarà amb gairebé un 60% dels vots, seguit de Memphis, Ferran Torres i Ansu Fati. Concretament, l'afició creu que Lewandowski marcarà entre quatre i sis gols (45%), mentre que un 35% creu que marcarà entre un i tres gols.

Finalment, pel que fa a la França de Dembélé i Kounde, que espera ser la primera selecció a defensar amb èxit el trofeu de campió des del Brasil el 1962, els fans creuen majoritàriament que arribaran fins a les semifinals (40% dels vots). A més, creuen que l'Uruguai d'Araujo acabarà segona al seu grup (48%), i en quant a la Dinamarca de Crhistensen, molta igualtat en si arribarà fins a vuitens (48%) o a quarts (42%). 

 

Més notícies aquí