Local

Sergio: “Han arribat jugadors de talla mundial”

El capità del FC Barcelona creu que la competència que s’està generant a la plantilla és molt bona per a l’equip

Sergio Busquets és a punt d’afrontar una nova temporada com primer capità del FC Barcelona. Les seves paraules són la veu de l’experiència i és per això que cal escoltar-lo quan diu que els fitxatges del Barça poden donar un salt de qualitat a l’equip. “S’està fent un esforç molt gran per part del Club. Han arribat jugadors molt importants, de talla mundial, especialment a la part ofensiva”, ha declarat, en referència a Raphinha i també a Lewandowski, per qui el FC Barcelona té un principi d’acord.

En aquest sentit, creu que una plantilla més àmplia pot afavorir el rendiment de l’equip. “És important que almenys podem ser dos jugadors per posició. És bo per a l’equip tenir competència. Jo intento fer la meva feina el millor possible”, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al duel contra l’Inter de Miami, que tindrà lloc aquest dimarts a Fort Lauderdale.

Tot sobre la gira del Barça als Estats Units
No et perdis cap detall del que està passant a terres nord-americanes
LLEGIR MÉS

Sobre el partit en qüestió, Sergio Busquets ha reconegut seguir l’MLS des que David Villa hi jugava. “M’agrada l’MLS. L’Inter de Miami va començar malament la temporada però després s’ha refet i ara està en meitat de la taula. Ara han fitxat a Pozuelo i crec que a nivell ofensiu els hi pot donar moltes coses. És un equip al qual li agrada tenir la pilota”, ha afirmat. 

Christensen i la seva integració

A la roda de premsa prèvia al partit l’ha acompanyat Andreas Christensen, una de les cares noves del Barça 2022/23 i que podria fer el seu debut aquest dimarts a Miami. Per al danès, aquesta primera setmana d’entrenaments “ha estat molt positiva”. “He après moltes coses noves i la propera passa és adaptar-me a les dinàmiques de treball de l’equip”, ha explicat.

 

Més notícies aquí