Local

PRÈVIA | Kiel - Barça: En busca d'una nova final europea

Els culers afronten aquest dissabte (18.00 hores) la semifinal de la Champions al Lanxess Arena per defensar l'or europeu i poder disputar la final de diumenge

Ha arribat el gran dia. Comença l'esperada Final Four de l'EHF a Colònia, on el Barça defensa el títol aconseguit la passada temporada de manera impecable. Els culers s'enfrontaran al Kiel a les semifinals (18.00 hores) del Lanxess Arena, en busca d'un bitllet d'accés a la gran final de diumenge.

Els homes de Carlos Ortega arriben en un bon moment de la temporada, amb tota la plantilla disponible i en un gran estat de forma i volen demostrar-ho davant el Kiel. Prèviament, a les 15.15 hores, tindrà lloc la primera semifinal entre el Kielce i el Veszprém, d'on sortirà l'altre finalista.

Volen l'11a

Cal recordar que el Barça és el Rei absolut de la Lliga de Campions de l’EHF, de la qual s'ha proclamat campió un total de 10 vegades: 1991, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2005, 2011, 2015 i 2021, la del curs passat. Així doncs, els culers afronten la defensa del títol amb la intenció de seguir fent història.

El palmarès de la secció d'handbol!
Consulta tots els èxits del conjunt blaugrana
PALMARÈS

Un 'back to back' sense precedents 

A més, el conjunt blaugrana opta a guanyar el títol per segona temporada consecutiva, una fita inèdita des que es va inaugurar el format de final a quatre. Mai ningú ha aconseguit fer-se amb dues Final Fours de manera consecutiva, i els barcelonistes podrien ser els primers en aconseguir-ho.

Així doncs, els blaugrana comencen un cap de setmana trepidant a Colònia, on amb dos partits en pràcticament només 24 hores, poden proclamar-se campions d'Europa. Un títol que seria el sisè aquest curs, després d'haver assolit  la Supercopa d’Espanya, la Supercopa de Catalunya, la Copa del Rei, la Lliga Sacyr ASOBAL, i recentment, la Copa Sacyr ASOBAL. Som-hi, Barça! 

Més notícies aquí