Local

Milers d’aficionats vibren amb el Femení a Plaça Catalunya

Tant a Barcelona com a Torí, l'afició blaugrana ha animat fins al darrer sospir a l'equip

Malgrat el resultat advers, l'afició blaugrana ha estat a un nivell superlatiu. Tant els culers desplaçats fins a Torí, com els que han gaudit de l'ambient de Plaça Catalunya a Barcelona, han animat i recolzat a l'equip en tot moment en busca de la remuntada, però que malauradament, no ha pogut ser.

Sentiment blaugrana de Barcelona a Torí

I és que l'afició barcelonista ha estat de 10. Tant a Barcelona com a Torí. Els milers d'aficionats i aficionades que han viatjat a la ciutat italiana han tenyit les grades del Juventus Stadium dels colors blaugrana, animant de principi a fi i creant un gran ambient durant tot el matx.

Però també a Barcelona, on s'han reunit una gran quantitat de culers a la Plaça Catalunya per gaudir del partit en directe des d'una pantalla gegant, on també han animat a les culers fins al final. Tot i el resultat, la festa blaugrana ha iniciat una hora abans de l’inici del partit, amb musica ambient a càrrec d’un DJ i de l’animació d’un ‘speaker’ per amenitzar l’espera. 

Així doncs, els milers de seguidors i seguidores culers que no han pogut viatjar a Torí, s'han citat al centre de la ciutat comtal per gaudir -amb accés lliure i gratuït- d'una final històrica malgrat la derrota. Gràcies a aquesta iniciativa del Barça i l’Ajuntament de Barcelona, que han unit forces davant d’un dels esdeveniments esportius més esperats de la temporada per organitzar, conjuntament amb DAZN, l'emissió de la gran final.

Més notícies aquí