Local

Saras: "Hem tingut falta d'atenció en els detalls"

El tècnic blaugrana ha assegurat que "cal donar les gràcies a l'afició, és una nit molt difícil"

"Hem tingut manca d'atenció als detalls", ha afirmat Saras en la roda de premsa posterior a la derrota a les semifinals de la Final Four de l'Eurolliga davant el Reial Madrid. "És molt difícil entendre que un entrenador a la Final Four, que va 11 a dalt del descans, digui als jugadors que no ho estan fent bé. Això és el que he dit jo al descans. No m'agradava com estàvem jugant, perquè estàvem anotant i ells fallant molt, però en 40 minuts això s'iguala", ha afegit el tècnic blaugrana.

 

Saras també s'ha referit a la defensa: "Hem anotat 83 punts, suficients per guanyar amb la nostra defensa habitual. Però el Madrid n'ha anotat 86, 52 a la segona part. Inacceptable. Hem estat jugant malament, però bé anotant".

Saras: "Volem donar-li les gràcies a l'afició"

El tècnic culer ha volgut agrair a l'afició tot el suport: "El missatge a l'afició és donar-li les gràcies. És una nit molt difícil per a l'afició i per a nosaltres". "Aquesta pot ser la nostra derrota més dura. La derrota de l'any passat a la final va ser molt dura. El nostre estat anímic crec que ha d'estar malament", ha afegit Saras.

Finalment, el tècnic del Barça s'ha referit a com ha de recuperar-se l'equip: "Per recuperar l'equip cal sortir d'aquí, dormir i aixecar-se. Cadascú s'ha de mirar al mirall. No hi ha cap fórmula. Han de saber que queda un títol molt important per jugar".

Més notícies aquí