Local

La Copa recupera el color blaugrana

El Barça ha aconseguit la 24a Copa de la història de la secció

El Barça ha tornat a tenyir la Copa del Rei de blaugrana. Ho ha fet després d’haver-se escapat la del curs anterior a Riazor, tornant a disputar una final a Lleida (la vuitena consecutiva) i imposant-se en un duel decisiu contra el Reus Deportiu Virignias. La 24 Copa és el 130 títol oficial de la història de la secció!

El títol assolit també permet ampliar la distància respecte dels altres equips que figuren amb més títols de Copa: l’Espanyol (11) i el Liceo (10).

Egurrola supera el rècord de Jordi Trias

El capità Aitor Egurrola ha aixecat aquest diumenge, a l’Onze de Setembre de Lleida, la seva última Copa del Rei. I no en són poques: un total de 12! El porter de Castelldefels ha superat el registre de Jordi Trias, que va estar present en les 11 Copes de l’Espanyol entre el 1944 i el 1962. Egurrola, l’esportista de la història del FC Barcelona amb més títols, suma ara 78 trofeus amb el primer equip.

El triomf d’aquest diumenge contra el Reus ha suposat també el setzè títol dels 23 possibles de l’etapa d’Edu Castro com a primer entrenador blaugrana. Després del Pop Egurrola, el següent jugador amb més Copes guanyades amb el Barça és Sergi Panadero (9). El segueixen Sergi Fernández (7, més dues amb el Vic), Matias Pascual (5), Pau Bargalló (4), Ignacio Alabart (3), Nil Roca (3), João Rodrigues (1) i Helder Nunes i Sergi Llorca.

I ara, el play-off de l’OK Lliga

Després d’aquest èxit, el Barça d’hoquei patins se centrarà en el play-off de la Parlem OK Lliga, que comencen el proper dissabte 14 de maig (12.00 hores) al Palau Blaugrana. En el marc d’aquest partit se celebraran els 50 anys d’hoquei al feu barcelonista.

Més notícies aquí