Barça - Reus: Campions de Copa! (4-0)

Barça - Reus: Campions de Copa! (4-0)

Els culers golegen a la gran final i s'emporten la 24a Copa de la història de la secció

Campions de Copa del Rei! El Barça no ha donat opció al Reus (4-0) en la gran final disputada aquest diumenge al Pavelló Onze de Setembre i s'emporta la 24a Copa de la història de la secció. Els gols de Matias Pascual (2), Joao Rodrigues i Nil Roca donen un nou títol als culers, que tanquen a la perfecció el cap de setmana a Lleida.

Joao obre la llauna

Els culers s'han avançat ràpidament al marcador mitjançant Joao Rodrigues: el portuguès, caçant el refús d'un penal llençat per ell mateix, ha anotat l'1-0 (min. 8) per iniciar el duel de la millor manera. 

El domini barcelonista era clar, i Matias Pascual ha aparegut per deixar el matx encarrilat abans del descans. Primer, rematant una bola morta dins l’àrea (2-0, min. 17) i a falta de 13 segons per finalitzar el primer temps, de nou l'argentí enviava la bola al fons de la xarxa (3-0, min. 25). Abans, però, Sergi Fernández ha aturat un penal a Salvat per mantenir la porteria a zero.

Sentència culer

Ja a la segona part, Aitor Egurrola ha substituït sota pals a Sergi Fernández, amb molèsties musculars. Els blaugrana no han donat opció a la reacció del Reus, i Nil Roca, després d'una gran assistència de Pau Bargalló, anotava el 4-0 definitiu per sentenciar la final (min. 32). Les ocasions han seguit arribant, però el marcador ja no es tornaria a moure.

Finalment, gran victòria del Barça a la final de Copa del Rei, que suposa el 24è títol de Copa de la història del Club i permet als d'Edu Castro tancar la setmana copera amb un nou trofeu. A més, Pau Bargalló ha rebut el premi a l'MVP de la Copa del Rei gràcies a les seves grans actuacions durant tot el torneig. 

Fitxa tècnica

Barça, 4
Reus, 0

Barça: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Matias Pascual, Helder Nunes, Joao Rodrigues -cinc inicial-. Aitor Egurrola, Ignacio Alabart, Sergi Panadero, Nil Roca i Sergi Llorca.
Reus: Càndid Ballart, Sergi Aragonés, Marc Julià, Checco Compagno, David Gelmà -cinc inicial-. Ferran Giménez, Joan Salvat, Pablo del Rio, Diego Rojas.
Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min. 8); 2-0, Matias Pascual (min. 17); 3-0, Matias Pascual (min. 25); 4-0, Nil Roca (min. 32).
Àrbitres: Iván González, Miguel Díaz. Faltes: 8-11

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut