Local

La intervenció de Xavi funciona

Els canvis que selecciona en els partits són efectius i contribueixen al canvi de tendència en l'electrònic i en el joc

"Tenim cinc canvis que intentem aprofitar bé", va declarar Xavi a la conclusió del Llevant 2 - Barça 3. I quina manera més transcendent d'utilitzar les substitucions per canviar el signe del partit. El fons d'armari de la plantilla barcelonista ha permès a l'egarenc intervenir profitosament i deixar també el seu segell en el matx començat més enllà de la idea inicial. 

Sens dubte que la revolució de Xavi Hernández a la banqueta del FC Barcelona també es deixa notar amb els canvis. Dirigint i movent les peces, l'ex 6 culer ha assolit resultats exitosos. Amb la màxima que "tothom és important", l'entrenador barcelonista sap quan ha d'intervenir i donar un altre aire a l'equip. I n'és conscient de la importància que han tingut els homes nous en els darrers duels: "Contra el Frankfurt, van sortir Frenkie i Ousmane i van generar més que amb 60 minuts. Contra el Llevant,  també han donat fruit, primer Pedri i Gavi i després Luuk", va exterioritzar després del triomf d'infart al Ciutat de València

Tenim plantilla àmplia i moltes opcions de canviar el partit

Xavi Hernández després del Llevant - Barça

Uns canvis que tenen incidència en els gols i en el joc. Davant l'elenc granota, el 16 i el 30 van aportar treballar i qualitat al mig del camp culer. El jove futbolista de la Masia va dinamitar el ritme i va pressionar voraçment. Per la seva part, el canari també va trencar línies i va trobar el company més ben posicionat. A Alemanya, el 21 va ajudar a apoderar-se del discurs en el mig del camp i a generar més ocasions. Substitucions que revolucionen el signe del partit, com també va passar al Camp Nou contra el Nàpols amb l'entrada de Busquets i Gavi o a l'Estadi contra l'Athletic amb la incorporació de Frenkie de Jong i Dembélé, i del marcador. 

16 participacions de gol sortint des de la banqueta

Unes declaracions sustentades per les estadístiques. Els gols de Pedri i Luuk i l'assistència de Gavi sortint des de la banqueta contra el Llevant i l'assistència de Frenkie de Jong afegint-se al minut 66 al Frankfurt Stadion eleven a 16 les participacions de gol que han firmat figures que havien començat el duel asseguts. Una xifra que suposa que el 29% dels gols del Barça de Xavi arriba des de l'agitació de l'alineació titular durant el transcurs del matx. 

El 17 i el 9 culers són els jugadors que més han aportat com a suplents amb Xavi; ambdós dinamitant les celebracions en tres ocasions. Els segueixen Memphis i Pedri, amb dos, i F. De Jong, Ferran Torres, Gavi, Nico, Riqui Puig i Coutinho, amb una. 

Els resultats blaugranes
Consulta, per competicions o en general, com han anat els partits del Barça aquesta temporada
AQUÍ

Fets tangibles que demostren la constant mentalitat de millora que té Xavi Hernández. Un entrenador intervencionista que fa funcionar la coralitat a través d'una riquesa tàctica i de recursos. Les substitucions durant un partit són una de les altres senyes d'identitat d'un entrenador que guia el Barça a l'augment de punts i prestacions. 

Més notícies aquí