Local

Piqué: "L'afició està gaudint i nosaltres també"

El central barcelonista recalca: "Estic molt orgullós d'arribar als 600 partits, espero que duri un temps més"

El triomf contra Osasuna va ser un partit molt especial per a Gerard Piqué. El central blaugrana va assolir els 600 partits oficials amb el FC Barcelona, una fita històrica a la qual només han arribat quatre jugadors més: Messi, Xavi, Iniesta i Sergio. El '3' culer parla del rècord i de l'actualitat blaugrana, en unes declaracions en exclusiva per a Barça TV:


Els 600 partits

"Més que el fet d'arribar en aquest moment a 600 partits, és la trajectòria, haver-m'ho passat molt bé. Estic molt orgullós de vestir aquesta samarreta i espero que això duri un temps més".

El millor moment

"Són molts partits, entrenaments, viatges... moltes anècdotes. Seria injust quedar-me amb només un moment. M'agrada molt viure el moment, el dia a dia, i espero que encara quedin molts moments d'aquests que són inoblidables i molt especials".

Els millors vídeos de Gerard Piqué
Gaudeix amb les millors imatges del defensa blaugrana
No te'ls perdis!

La generació d'or

"He tingut la gran sort de viure una generació única de futbolistes, que ens hem ajuntat i hem aconseguit guanyar molts títols pel Club. Això ha fet que tinguem carreres molt llargues. No sé quants partits jugaré, però estar a dalt amb gent com Messi, Xavi, Iniesta, Busquets... demostra que ho hem fet bé tots com a equip i com a generació, i espero seguir sumant uns partits més".

L'equip actual

"Sóc molt optimista. Després dels mesos que hem passat i de l'última temporada, aixecar el vol i veure que estem en dinàmica positiva són les millors notícies possibles. La gent quan ve a l'estadi gaudeix i això és primordial, i nosaltres també al terreny de joc. Els resultats acabaran venint, que ja ho estan fent, i esperem seguir en aquesta línia fins a final de temporada".

Ferran Torres, Dani Alves, Memphis Depay i Sergiño Dest, també han valorat els 600 partits del central barcelonista:

 

Més notícies aquí